Jóna László a Kisalföld napilapnak adott interjút az intézetben folyamatban levő COVID-19 kutatásokról

2020.05.20 | 11:36
Jóna László a Kisalföld napilapnak adott interjút az intézetben folyamatban levő COVID-19 kutatásokról

A járványveszély életünk szinte minden területén gyors változásokat hozott, ezért világszerte kutatásra érdemesnek tartották a hatásait a tudományos világ szakemberei. Hazánkban is végeznek a Covid-19-el kapcsolatos kérdőíves felméréseket. A KRTK RKI Nyugat-magyarországi Tudományos Osztályának tudományos munkatársa, dr. Jóna László ismertette azokat a gyorsjelentéseket, amik már elkészültek. Ugyan a részletes adatok feldolgozása csak későbbre várható, így is határozott tendenciák körvonalazódnak. Igazolják azokat a várakozásokat, amelyeket az átlagemberek is érzékelnek, sejtettek eddig is.

Kutatók vizsgálják a járvány hatásait – Mutatjuk a megyei eredményeket

A felmérések eddig elkészült elemzéseiből a Győrre és környékére vonatkozó eredményeket ismertetjük

kisalfold.hu - Járvány - 

« Vissza a listához

Eseménynaptár

H

K

Sz

Cs

P

Szo

V

27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
2020 Május

Kiemelt híreink

Czirfusz Márton az álláskeresők helyzetéről nyilatkozik a Népszavának

Czirfusz Márton az álláskeresők helyzetéről nyilatkozik a Népszavának ″Czirfusz Márton, a Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont tudományos munkatársa a végleges létszámok eldöntése előtt azt is megvizsgálná, mi lett azokkal a közfoglalkoztatott asszonyokkal, akik a veszélyhelyzetben nem tudták megoldani a gyermekeik felügyeletét, s így nem tudtak megjelenni a munkában. ″

Kutatóink új bejegyzései az intézeti blogokban

Kutatóink új bejegyzései az intézeti blogokban Oblath Gábor írását a Közgazdaság-tudományi Intézet blogjában, Ricz Juditét pedig a Világgazdasági Intézetében olvashatják.

Czaller László, Elekes Zoltán és Tóth Gergő: A távoli munkavégzés ágazati és területi esélyei

Czaller László, Elekes Zoltán és Tóth Gergő: A távoli munkavégzés ágazati és területi esélyei AZ Agglomeráció és Társadalmi Kapcsolathálózatok kutatócsoport munkatársainak elemzése a KTI koronavírus-rovatában.

További híreink »