Események

VIDÉKFEJLESZTÉS, PROBLÉMÁK ÉS MEGOLDÁSOK SZÉKELYFÖLDÖN

Esemény kezdete: 2017.10.18. 15:00
Esemény vége: 2017.10.18. 17:00
Hely: MTA KRTK RKI NYUTO 9022 Győr, Liszt F. u. 10. Előadóterem

Leírás:

Kedves Kollégák, Érdeklődők, 

tisztelettel meghívom Önöket a Magyar Földrajzi Társaság Kisalföldi Osztálya, az MTA KRTK Regionális Kutatások Intézete Nyugat-magyarországi Tudományos Osztály és a 
Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Regionális-tudományi és Közpolitikai Tanszék közös szervezésében a következő ingyenes, ismeretterjesztő előadásra: 

Dr. Kassay János (egyetemi adjunktus, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Csíkszereda): VIDÉKFEJLESZTÉS, PROBLÉMÁK ÉS MEGOLDÁSOK SZÉKELYFÖLDÖN

Részvételükre számítva, üdvözlettel: 

Uszkai Andrea

Magyar Földrajzi Társaság Kisalföldi Osztály

A közoktatás indikátorrendszere 2019 – könyvbemutató

A közoktatás indikátorrendszere 2019 – könyvbemutatóA KRTK Közgazdaság-tudományi Intézete és az MTA Emberi Erőforrások Gazdaságtana Tudományos Bizottsága tisztelettel meghívja Önt „A közoktatás indikátorrendszere 2019” című kötet szakmai bemutatójára.

Munkaerőpiaci Tükör – 2018 könyvbemutató

Munkaerőpiaci Tükör – 2018 könyvbemutatóA KRTK Közgazdaság-tudományi Intézete és az MTA Emberi Erőforrások Gazdaságtana Tudományos Bizottsága tisztelettel meghívja Önt a „Munkaerőpiaci Tükör – 2018 Közelkép: Fiatalok az iskolában és a munkaerőpiacon” című kötet szakmai bemutatójára.

A Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület XIII. éves konferenciája - 2019. december 19-20., csütörtök-péntek

A Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület XIII. éves konferenciája - 2019. december 19-20., csütörtök-péntekTársrendező: KRTK Közgazdaságtudományi Intézet, helyszín: Humán Tudományok Kutatóháza (Budapest 1097, Tóth Kálmán u. 4.)

Kiemelt híreink

Czirfusz Márton az álláskeresők helyzetéről nyilatkozik a Népszavának

Czirfusz Márton az álláskeresők helyzetéről nyilatkozik a Népszavának ″Czirfusz Márton, a Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont tudományos munkatársa a végleges létszámok eldöntése előtt azt is megvizsgálná, mi lett azokkal a közfoglalkoztatott asszonyokkal, akik a veszélyhelyzetben nem tudták megoldani a gyermekeik felügyeletét, s így nem tudtak megjelenni a munkában. ″

Kutatóink új bejegyzései az intézeti blogokban

Kutatóink új bejegyzései az intézeti blogokban Oblath Gábor írását a Közgazdaság-tudományi Intézet blogjában, Ricz Juditét pedig a Világgazdasági Intézetében olvashatják.

Czaller László, Elekes Zoltán és Tóth Gergő: A távoli munkavégzés ágazati és területi esélyei

Czaller László, Elekes Zoltán és Tóth Gergő: A távoli munkavégzés ágazati és területi esélyei AZ Agglomeráció és Társadalmi Kapcsolathálózatok kutatócsoport munkatársainak elemzése a KTI koronavírus-rovatában.

További híreink »